Festivitats al centre

DAVID MOLINA //

Com ja sabeu, abans de la pandèmia se celebraven una sèrie de festes al nostre centre, però després d’esclatar la crisi mundial per la COVID-19 i les mesures de prevenció sociosanitàries, no s’han realitzat més cap d’aquestes celebracions.

Per exemple, per carnaval l’AFA organitzava unes activitats a la tarda, des de les 20:00h fins les 23:00h, en què podies estar per on volguessis (sense entrar a l’edifici,) només pels patis, tant els de primària com el de secundària. Al menjador servien un pica-pica amb patates, olives… i beguda. Cap a les 21:30h, aproximadament, recollien les taules una mica, per poder fer un concurs de disfresses. Encara que no era obligatori participar-hi, si ho feies, hi havia dues categories: una individual i l’altra per grups. El guanyador de cada categoria, era seleccionat per un jurat de tres persones, i li entregaven una targeta regal de 50€ de l’Hipercor. Un cop acabava el concurs s’acabava la festa.

Partint d’aquesta idea, vam fer una enquesta per saber si els alumnes de l’ESO voldrien que es duguessin a terme de nou festes d’aquest tipus o no. La primera pregunta que els vam fer era: T’agradaria que l’institut fes actes de celebració de determinades festivitats? De totes les respostes el 96,8% va dir que sí els agradaria. Les 3 festes més demandades pels estudiants van ser: Nadal, Halloween i final de curs. Tanmateix, el 71,3% de l’alumnat enquestat, afirma que participarien o col·laborarien decorant el centre, realitzant actuacions de cant i de ball, concursos de disfresses o representacions teatrals, segons la celebració.

Lugares originales en los que celebrar un (buen) fin de curso - QHN

La conclusió que podem treure de les respostes anteriors és que l’alumnat del centre Príncep de Viana sí aposta per tornar a celebrar les festes i activitats lúdiques que ja se celebraven abans de la pandèmia. Finalment per acabar ens agradaria sol·licitar que es tingués en compte l’opinió de l’alumnat enquestat per tornar a fer aquestes celebracions.

Fiestas de Navidad en el colegio divertidas - Afectados Gossip

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.

Up ↑