Zumba, l’activitat menys motivadora de la Festa de Benvinguda curs 21-22?

DAVID MOLINA, NAYARA PEÑA, ALEJANDRA PERALTA, MAR RUEDA, JEAN PIERE ANCHUNDIA i GIO CAZORLA//

Com tots ja sabeu, l’AFA a principi de curs va organitzar una festa de benvinguda per l’alumnat d’ESO. Des de la revista es va enviar un formulari amb preguntes sobre aquesta festa. A continuació us presentem els resultats, tot i que només van respondre 200 alumnes d’un total de 384.

Respostes sobre la festa de benvinguda

Quina activitat et va agradar més?

L’activitat que ha triat més gent ha estat el Pitxi amb un 44%. La que menys ha agradat ha estat els jocs adaptats amb un 14,5%. 

Per jugar al pitxi ens havíem de dividir en dos equips. L’equip que defensava tenia un jugador (anomenat pitxi) que havia de passar la pilota pel terra a l’atacant. Aquest la xutava i començava a córrer per les bases fins acabar donant la volta sencera, abans de que el pitxi no agafés la pilota. Si el pitxi agafava la pilota i restava parat a una de les bases no pasava res,  xutava el següent i segueia corrent. Però si estva corrent quedavs eliminat.

De l’1 al 5, com valoraries l’activitat que més et va agradar?

L’alumnat que van contestar el formulari van qualificar les activitats amb una qualificació d’1 el 6%, seguint amb un 2 el 4,5%, després amb un 3 el 24,5%, un 4 el 40%,  i per últim amb un 5 el 25%.

Per tant les activitats que va organitzar l’AFA van ser molt divertides per a la majoria dels alumnes del centre.

Quina activitat reemplaçaries (quina activitat va agradar menys)?

Per a la majoria dels enquestats l’activitat més avorrida va ser la Zumba. El 44% de l’alumnat va votar per reemplaçar-a per una altra activitat. Mentre que les respostes menys votades per ser remplaçades van ser el Futbol i el Mata-conills.

T’agradaria que l’AFA ho tornés a organitzar l’any vinent?

De les respostes que hem obtingut el 90% voldria que l’any vinent es tornés a celebrar la festa. Tot i que l’any vinent es podria fer amb altres activitats que l’alumnat esculli.

Tot seguit us presentem diversos comentaris i opinions d’alguns dels participants:

“De primer vam fer zumba amb una noia, després el pitxi, després futbolí humà, després ens van embenar el ulls i amb senyals dels companys havies de fer una cistella amb la pilota i per últim saltar una tanca.

Volem una celebració que sigui una festa de veritat i no unes activitats esportives com a tal. O com a mínim canviar-li el nom.

La profe de Zumba era molt maca.”

“Estaria bé que no es fessin només activitats esportives.

El millor de la festa… que vam perdre hores de classes. Hahahahaha”

Estaria millor si poguéssim votar les activitats nosaltres.

Per finalitzar, volem donar les gràcies a totes les persones que ens han contestat el formulari. Així mateix aprofitem aquest escrit per dir-vos que us desitgem un bon curs! 

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.

Up ↑