FET PER: YANIRA HERVÁS I LIOBA HARDER
Avui us ensenyarem a fer una de les receptes més fàcils i bones de fer. GELAT DE SÍNDRIA.
Són uns gelats de gel fets amb síndria i iogurt.
Ingredients:
- Síndria
- 2 iogurts
- Colorant verd
Passos a seguir:
1. Agafem la síndria i la tallem a trossos.
2. Un cop tallada la posem a un pot per triturar.
3. Amb la batedora de mà, la triturem fins que queda una textura bastant líquida.
4. Després, la posem en un bol i amb l’ajuda d’una cullereta li traiem un mica l’escuma de sobre.
5. Seguidament, agafem un altre bol i li col·loquem un colador a sobre.
6. Amb molta cura, anem abocant la síndria triturada al mig del colador. I amb l’ajuda d’una cullera l’anem aixafant bé per les parets del colador perquè quedi bé el suc.
7. Agafem uns mini gots de paper i amb un cullerot amb forats, agafem el suc de la síndria i la posem als gots.
8. Posem els gots plens de suc al congelador (aproximadament durant 30 minuts).
9. Un cop ja passats els 30 minuts, traiem els gotets. Amb molta cura hi col·loquem uns palets de fusta per després poder-ho agafar. I els tornem a deixar al congelador durant un parell d’hores.
10. Quan ja ha passat aquest temps, amb l’ajuda d’una cullereta, anem posant poc a poc el iogurt creant una capa fina.
11. El tornem a posar al congelador durant uns 45 minuts.
12. El temps ja ha passat, és l’hora de posar la tercera i última capa. Tornarem a posar iogurt però aquest cop amb colorant de color verd.
13. El posem per tercera vegada al congelador i aquest cop el posem només una estona fins que estigui totalment congelat (aproximadament 30 minuts).
Us animem a tots a provar de fer aquesta delícia. És molt fàcil de fer i molt divertida. Us sentireu uns experts en la cuina.
❤ ESPEREM QUE US HAGI AGRADAT ❤
Deixa un comentari