Masella, un dia relliscós

per Cornelia Curtasu i Alejo Pineda

La trobada va ser a les 6.15 del matí al institut. Tots estaven amb ànsies d’esquiar i passar-ho bé.

Va ser un viatge molt entretingut amb diferents tipus de música de fons i persones cantant encara que molts estaven de mal humor, ja que era molt de matí i volien dormir. Van arribar a les 9.15 a la Masella. Al baixar de l’autocar feia un fred que pelava, tots es van posar la jaqueta i van agafar el seu esmorzar. Es van dirigir a la caseta on donaven l’equipament d’esquí, hi havia una cua immensa on tots esmorzaven amb pressa, ja que era tard. Mentre entraven  a la caseta, es treien les sabates i les deixaven en unes bosses de plàstic que sostenien els professors.  

IMG_20170217_113440

Amb l’equipament posat, tots es van dirigir a les pistes nevades, on es reflectia un sol esplèndid. Es van distribuir per nivells.  Les primeres baixades eren per recordar o aprendre els passos bàsics per esquiar, i també perquè el monitor veiés el nivell de cadascú. Els monitors eren simpàtics i molt agradables. Els grups més avançats pujaven amb el telecadires per anar a pistes més avançades, mentre que els principiants estaven en pistes més adequades per al seu nivell i per pujar-les agafaven el telesquí.  

A les 14.15 van parar les classes i tots van anar a dinar, abans d’això havien de deixar el material a les pistes i recordar-se del número que posava en els esquís per no perdre’ls. Els alumnes van ocupar tots els bancs i taules que hi havia en el bar i les pistes van quedar quasi buides. En aquesta hora alguns menjaven, uns altres anaven al lavabo i altres anaven a les pistes per fer-se fotos.

A les 14.45 van deixar les motxilles a l’autocar i van dirigir-se una altra vegada a les pistes per reunir-se amb cadascú amb el seu grup i monitor. A la segona part els alumnes ja estaven cansats i els monitors van deixar fer algunes baixades lliures per practicar el que havien ensenyat durant la primera part i ajudaven  les persones a qui encara els costava.

A l’acabar van anar a la caseta per deixar el material i recollir les sabates, encara que el lloc on les recollien semblava un mercat, ja que totes les sabates estaven mesclades. Els que ja havien deixat el material anaven a l’autocar per berenar o canviar-se de roba.

El viatge de tornada va ser més tranquil, ja que tots estaven cansats; alguns estaven dormint, uns altres escoltant música i parlant, i d’altres fent batalles de galls a la part de darrere de l’autocar. Va ser un dia molt divertit amb moltes caigudes i baixades però tots s’ho van passar bé.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s