Fideus xinesos

per Tianqi Wang

INGREDIENTS:

Ingredients per a 4 persones

  • 250g fideus d’arrós
  • Col xinesa -1 petita
  • bolets xinesos 5 o 6unitats
  • pastanaga 2
  • ceba 1 de grossa
  • llom de porc 4 llesques
  • ous 2
  • 150 ml d’oli de gira-sol
  • gambeta pelada: una bossa de gamba congelada
  • les verdures

COM ES CUINA?

  1. Poseu els fideus a bullir en una olla amb aigua abundant, durant 5 minuts
  2. Poseu les verdures i el llom tallat a trossets petits en una cassola
  3. Després poseu 150ml d’oli de girasol a escalfar en una paella a foc viu. Quan l’oli estigui ben calent, tirar-hi l’ou una mica deixatat, la pastanaga, la ceba, la pastanaga, el bolet xinès, la gambeta i llom a fregir 6-7 minut sense para de remenar.
  4. Després poseu-hi tres culleradetes de sal, una de sucre i dos de salsa de soja.
  5. Quan està cuit, afegiu-hi els fideus bullits i fregiu a foc baix durant 5 minuts.

I bon  profit!

fideus-xinesos-7

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s