SORTIDA A L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE NOU BARRIS

Clàudia Munné Menèndez – 3 ESO

Els alumnes de 3r d’ESO van visitar l’Escola Municipal de Música de Nou Barris, on van assistir  a una audició del Barna Brass Quintet. Els cinc músics van explicar a tot tercer, els gèneres de música del cinema.

El dia 20 de gener els alumnes de 3r d’ESO van anar a visitar l’Escola Municipal de música de Nou Barris, on van assistir a una audició del Barna Brass Quintet. Dolors Artiola, que va organitzar la sortida, va explicar que enguany els alumnes de tercer estudiaran la música de cinema i aquesta sortida és ideal per introduir aquest tema.

frase_musica_destacada

El grup Barna Brass Quintet, que només toca instruments de vent i metall, va explicar que la música del cinema és molt important i que sense ella les pel·lícules no ens agradarien tant. Els faltaria emoció. També va explicar que, els cinc tipus de música més importants són :

  • Aventura: on el ritmeque es toca ha de ser ràpid. Per exemple a la pel·lícula Indiana Jones.
  • Còmic: l’objectiu és que els espectadors s’ho passin bé, per això els instruments han de fer melodies estranyes i poc corrents perquè faci més gracia. Dos exemples són: Els Simpson o La Pantera Rosa.
  • Ciència ficció: on s’ha de tocar exageradament dinàmic perquè impacti més la pel·lícula. Un exemple és Star Wars o Harry Potter.
  • Drama: hi destaquen sobretot les relacions entre els éssers humans: amor, odi,… per això la música ha de ser a estones molt lenta. Un exemple és Titànic o Psicosis.
  • Musical: varia depenent del tema. Un exemple és Sister Act  o Mar i Cel.
    Els músics de l'excursió                                                                               Els músics de l’excursió
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s