BANC DE LLIBRES

Clàudia Munné Menèndez – 3r d’ESO

Aquest any es pot fer l’activitat del Banc de Llibres. Consisteix en que l’alumnat podrà quedar-se un llibre i deixar-ne un altre, és una activitat única per llegir llibres i deixar els que no vols.

Aquest any s’ha posat en marxa una activitat que es diu Banc de Llibres. Al costat de les escales principals hi ha una taula amb uns quants llibres. L’activitat consisteix en què l’alumnat agafa un llibre per llegir-se i porta un altre o bé el llegeix i després el torna. Pot agafar el llibre que vulgui.

llibres_frasedestacadaAquesta activitat  va ser creada per el professor de Biologia Xabier Moreno. Ell va decidir fer aquesta activitat, perquè l’havia vist que es feia en un altre institut, i que havia sigut un gran èxit. En aquest cas afirma que pot beneficiar l’alumnat, perquè és una manera que té l’alumne de trobar un llibre gratuït i interessant i n’hi ha per tothom.

llibres_frasedestacada2

Ell afirma que el seguirà fent en el futur, però tindrà èxit? “Depèn de l’alumnat, però espero que sí” diu, i afirma que aquesta activitat s’hauria de fer a tots els centres.

Aquesta activitat va ser acordada i acceptada per tots els professors del centre i, per ara, sembla que funcioni, ja que s’ha pogut observar com alguns alumnes s’han endut i han deixat alguns llibres, gràcies al paper que hi ha penjat a dalt de la taula i que anuncia que es pot agafar un llibre i deixar-ne un altre. També ha estat anunciada per la pàgina web del centre: http://agora.xtec.cat/iespviana/

El professor Xabi junt a la parada de llibres. Foto: Ingrid Orts
El professor Xabi junt a la parada de llibres.
Foto: Ingrid Orts
Anuncis

One thought on “BANC DE LLIBRES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s