Balanç final recollida d’aliments per la Festa Major de la Sagrera 2014

 ASSOCIACIOLASAGRERAES_MOU_LOGO_transparenteHem rebut el següent comunicat que publiquem amb molt de gust. Com vam publicat en petites noticies, el Viana col·labora a través de l’AMPA en la recollida d’aliments que posa a disposició del Banc d’aliments.

 Un cop acabada la recollida de tots els punts que han col·laborat amb nosaltres en aquesta campanya que hem fet un cop mes per la Festa Major, les dades finals son molt satisfactòries, han estat mes de 5,2 tones d’aliments  i un numero important però que no hem comptabilitzat de bolquers i material de neteja per nadons, que ja hem anat posant a disposició del Rebost Solidari, que crec que val la pena recordar perquè tots plegats tinguem una idea el mes aproximada possible de la dimensió del problema que estem tractant de pal·liar:

 Atén  actualment a 854 famílies de Sant Andreu, La Sagrera i Bon Pastor  (unes 2.514 persones, de les quals hi han uns 79 nadons) i a les que reparteixen mensualment mes  de 23 tones d’aliments. El 49% dels aliments que reben provenen de les donacions populars, com per exemple la nostra

  El nostre agraïment a tots els que heu participat en aquesta campanya que un cop mes expressa la sensibilitat i solidaritat de la gent de la Sagrera cap aquells mes propers a nosaltres que ho estan passant malament.

 Recordar que també participarem un any mes  ala cavalcada d’aliments que s’organitza paral·lelament a la cavalcada de reus i que posarem un punt de recollida d’aliments davant de Mercadona el dissabte 3 de gener de 9 a 14 hores i el dilluns 5 de gener a les 18 hores a la Plaça Masadas, esperant l’arribada dels reis que acaben el seu recorregut en aquell punt.

 Qui pugui  col·laborar amb nosaltres, ens ho dieu email, per organitzar els torns:  LaSagrera EsMou <lasagreraesmou@gmail.com>

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s