3, 2, 1 … en l’aire amb MEDIAPRO

El passat dilluns 27 d’octubre els alumnes de 2n B de Batxillerat que cursen l’assignatura d’Economia de l’empresa van fer una visita a les instal·lacions de l’empresa Mediapro.

Segons la seva pàgina web corporativa:

El grup MEDIAPRO ocupa una posició capdavantera com a proveïdor de serveis tècnics per a la indústria audiovisual, és productor i distribuïdor de continguts audiovisuals, gestor i distribuïdor d’esdeveniments esportius, productor cinematogràfic i de continguts interactius, i presta serveis de postproducció. L’enginyeria tècnica, els serveis de transmissions, la consultoria en màrqueting i comunicació, i la comercialització publicitària, així com el disseny i la producció de canals temàtics són, també, una part fonamental de les activitats del grup MEDIAPRO. L’equip humà i els mitjans tècnics de MEDIAPRO estan al capdavant en innovació en l’àmbit audiovisual europeu.

L’empresa Mediapro és un grup de comunicació espanyol que disposa de seus a tot al món. Una d’aquestes seus es troba  a l’edifici Imagina de l’Avinguda Diagonal, 177,  de Barcelona i hi van anar per conèixer una empresa i el seu funcionament.

Els alumnes van quedar sorpresos al poder entrar i veure camerinos i platós de televisió on es graven programes com el Gran Dictat, Tu Si Que Vales i la serie La Sagrada Família. La segona part de l’excursió va consistir en un passeig guiat per les instal·lacions  del canal de televisió GOLTV, on els van explicar què es fa a cada indret i com.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s