El mòbil entra a l’aula del nostre institut

Fa uns dies el diari Ara ens va publicar, a la seva pàgina web, el següent reportatge:

ALUMNES DE SECUNDÀRIA APRENEN A DESENVOLUPAR APLICACIONS A L’ASSIGNATURA “MOBILITZEM LA INFORMÀTIVA”, EN EL MARC DEL PROGRAMA “mSchools”

Un dels vessants del Mobile World Capital Barcelona se centra en les tecnologies aplicades a l’educació. Per això, en el marc del programa ‘mSchools’, 196 centres d’educació secundària imparteixen aquest curs l’assignatura ‘Mobilitzem la informàtica’, en què els alumnes aprenen a desenvolupar aplicacions mòbils.

Una aplicació per dur al mòbil tot l’armari de roba que tenim, una per saber quins tornejos o activitats esportives tenim més a prop, o una altra que ens permet calcular el nostre rendiment esportiu. Són només tres exemples de les aplicacions en què treballen un grup d’alumnes de l’Institut Príncep de Viana de Barcelona.

A banda de l’aprenentatge de l’assignatura, el programa es complementa amb el suport de gairebé 200 professionals d’empreses líder en el desenvolupament d’aplicacions i videojocs, com ara Softonic, Social Point o King. Aquest curs, uns 6.000 alumnes catalans ja han començat a idear les seves aplicacions. Potser d’aquí a un temps es podran descarregar al mòbil o la tauleta tàctil.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s